Maxime Hoogewijs 5e opvolger Vlaams Parlement

Op 11 februari 2019

Op 26 mei is het zover. Dan bent u aan zet. Als 24-jarige student rechten en algemene economie – gebeten door de politieke microbe – richt ik het vizier op de toekomst. Welke aanpak hebben de problemen van vandaag nodig om te zorgen voor een beter morgen?

Het antwoord vond ik in het N-VA-verhaal. Gezonde overheidsfinanciën, een sterk sociaal weefsel, meer autonomie voor Vlaanderen en een realistisch maar ambitieus klimaatbeleid zijn meer dan ooit noodzakelijk voor een sterke toekomst.

Eenzaamheid is dodelijker dan alcohol. Toch is het een van de verdoken kwalen in onze samenleving. Daarom wil ik samen met u bouwen aan een warme gemeenschap, eenzaamheid aanpakken en samenhorigheid versterken.

Een verantwoordelijke samenleving draagt ook zorg voor haar omgeving en diegenen die na ons zullen komen. Een duurzaam en evenwichtig klimaatbeleid is nodig. Net als een sterke economie en gezonde overheidsfinanciën. Want de privileges van vandaag mogen niet de financiële schulden van morgen worden.

De uitdagingen waar we voor staan zijn groot. Maar voor zij die willen, is niets onmogelijk. Daarom wil ik mijn schouders zetten onder het N-VA-verhaal. Een verhaal voor Vooruitgang.

Samen schrijven we toekomst! Want Vooruitgang, dat zijn wij.

 

Maxime Hoogewijs

5de opvolger Vlaams Parlement

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is