Jasmien Jaques volgt Frank Janssens op als schepen

Op 24 juni 2021, over deze onderwerpen: Afdeling in de kijker

Frank Janssens legt op 31 juli 2021 zijn mandaat neer als schepen voor de N-VA in Laarne. Hij doet dit omwille van familiale redenen. Frank Janssens: “Het was een eer om bijna negen jaar mandataris te zijn voor de N-VA. Eerst als gemeenteraadslid en sinds 2019 ook als schepen. Ik heb beslist om de fakkel vol vertrouwen door te geven aan jong talent.”

 

Het afdelingsbestuur van N-VA Laarne-Kalken draagt huidig fractievoorzitter Jasmien Jaques voor als nieuwe schepen. “Ik kijk er enorm naar uit om te starten als nieuwe schepen. Als fractievoorzitter werkte ik al mee aan de voorbereiding van de dossiers. Volledig nieuw zal het niet zijn voor mij. De volgende weken bereid ik mij goed voor zodat ik er vanaf september volledig voor kan gaan.” vult Jasmien aan.

 

Dit alles betekent dat de gemeenteraad van 24 juni 2021 meteen de laatste is voor Frank. Afdelingsvoorzitter Maxime Hoogewijs: “Het afdelingsbestuur van N-VA Laarne-Kalken bedankt Frank voor zijn jarenlange onverdroten inzet voor de partij. Net als voor zijn bereikbaarheid naar de burger toe en zijn dossierkennis. Wij wensen Jasmien heel veel succes als nieuwe schepen in onze mooie gemeente.”

 
 
 
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is